سیگنال مهم آمریکا و چین به بازار نفت/ نفت وارد فاز صعودی شد

رویترز نوشت: قیمت نفت در معاملات آسیایی روز دوشنبه پس از اعلام کاهش برخی تعرفه ها از سوی ایالات متحده و چین بیش از ۲ دلار افزایش یافت؛ موضوعی که امید ها به حل اختلافات تجاری میان دو مصرف کننده بزرگ نفت خام جهان را تقویت کرد.
بهای معاملات آتی نفت خام برنت با ۲.۱۱ دلار یا ۳.۳ درصد افزایش به ۶۴.۱۴ دلار در هر بشکه رسید. همچنین بهای معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت (WTI) آمریکا با ۲.۱۲ دلار یا ۳.۴۷ درصد رشد در سطح ۶۳.۱۴ دلار در هر بشکه تثبیت شد.
دو کشور در بیانیه ای مشترک پس از مذاکرات تجاری که آخر هفته در ژنو برگزار شد اعلام کردند ۲۴ درصد از تعرفه های اضافی بر کالا های وارداتی از یکدیگر را به مدت اولیه ۹۰ روز به حالت تعلیق درمی آورند.
افزایش قیمت نفت پس از آن رقم خورد که هر دو شاخص نفتی روز جمعه نیز بیش از یک دلار رشد کرده بودند. در مجموع هفته گذشته قیمت نفت تحت تاثیر توافق تجاری آمریکا و بریتانیا که خوش بینی نسبت به جلوگیری از اختلالات اقتصادی ناشی از تعرفه های آمریکا را افزایش داد بیش از ۴ درصد افزایش یافت؛ این نخستین رشد هفتگی از اواسط آوریل محسوب می شود.
ایالات متحده و چین مذاکرات روز یکشنبه خود را با روندی مثبت به پایان رساندند. مقامات آمریکایی از دستیابی به «توافق» برای کاهش کسری تجاری خود خبر دادند و مقامات چینی نیز از دستیابی به «توافقی مهم» سخن گفتند. این فضای مثبت می تواند به افزایش تقاضای جهانی نفت کمک کند زیرا از سرگیری تجارت میان دو اقتصاد بزرگ جهان می تواند افت ایجادشده بر اثر تعرفه های پیشین را جبران کند.
با این حال تحلیلگران هشدار می دهند که برنامه اوپک برای افزایش عرضه می تواند مانعی برای رشد بیشتر قیمت ها باشد. توشیتاکا تازاوا تحلیلگر شرکت فوجیتومی سکیوریتیز به تصمیم اوپک پلاس برای تسریع در افزایش تولید نفت طی ماه های مه و ژوئن اشاره کرد. به گفته وی عرضه بیشتر نفت خام می تواند فشار کاهشی بر قیمت ها وارد کند.
در عین حال نظرسنجی رویترز نشان داده که تولید نفت اوپک در ماه آوریل با کاهش رو به رو شده است.
از سوی دیگر مذاکرات میان ایران و آمریکا بر سر برنامه هسته ای تهران روز یکشنبه در عمان پایان یافت و بنا بر اعلام مقامات مذاکرات بیشتری در آینده نزدیک برنامه ریزی شده است. توافق احتمالی هسته ای می تواند نگرانی ها درباره کاهش عرضه جهانی نفت را کمرنگ تر کند.
در همین حال شرکت خدمات انرژی بیکر هیوز اعلام کرد تعداد دکل های نفت و گاز فعال آمریکا در هفته گذشته به پایین ترین سطح از ژانویه امسال کاهش یافته است؛ عاملی که می تواند چشم انداز عرضه نفت از ایالات متحده را تحت تاثیر قرار دهد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "سیگنال مهم آمریکا و چین به بازار نفت/ نفت وارد فاز صعودی شد" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "سیگنال مهم آمریکا و چین به بازار نفت/ نفت وارد فاز صعودی شد"، کلیک کنید.