تولید کیت تعیین مقدار برداشت هورمونهای تیروئیدی انسان
در گفتوگو با مجله gcorg مطرح شد؛
متخصصان یک شرکت دانشبنیان موفق به تولید «کیت الایزا» برای تعیین مقدار برداشت هورمونهای تیروئیدی انسانی شدند.
وحید نجفی عضو هیئت علمی و مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در تشریح فعالیتها و برنامههای این مرکز به خبرنگار مجله gcorg گفت: مرکز رشد واحدهای فناور واحد اراک از سال ۱۳۹۴ فعالیت خود را آغاز کرده و اکنون با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعال است؛ البته ظرفیت اعضای هیئت علمی، دانشجویان فعال و ممتاز مرتبط با حوزههای مختلف سلامت کار و امکانسنجی استان مرکزی در سال ۱۴۰۲ به راهاندازی دومین مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با عنوان مرکز رشد تخصصی سلامت و فناوری اطلاعات با مجوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منجر شد.
وی عنوان کرد که اکنون در مراکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اراک ۲۳ هسته فناور، ۲۸ واحد فناور و سه شرکت دانشبنیان در حوزههای سلامت، فناوری اطلاعات، نساجی، الکترونیک، صنایع شیمیایی، کشاورزی، صنایع غذایی، صنایع خلاق فرهنگی و هنری و خدماتی فعالیت دارند.
همه ملزومات اداری، امکانات و تجهیزات علمی برای استقرار هستههای فناور و کارآفرین جدید در دانشگاه آزاد اراک فراهم شده است و با ارائه خدمات پشتیبانی و مشاورهای و حمایت مالی در راستای ساخت نمونه اولیه محصول چشمانداز خوبی با توجه به استقرار بازار فناوری و نوآوری شهید سلیمانی در مرکز شهر اراک وجود دارد
نجفی در تشریح تازهترین فعالیتها و برنامههای در حال اجرا و اهداف مرکز رشد واحد اراک بیان کرد: تازهترین فعالیتها تولید «کیت الایزا» برای تعیین مقدار برداشت هورمونهای تیروئیدی انسانی است بهطوریکه این کیت برای تعیین کمی میزان برداشت پروتئین سرم از هورمونهای تیروئیدی در سرم انسانی طراحی شده است.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک توضیح داد: هورمونهای تیروکسین و تری یدوتیروئین عمدتاً به پروتئینهای خاص در سرم متصل میشوند که به عنوان حامل این هورمونها در جریان خون عمل میکنند و توسط شرکت دانشبنیان «زیست فناوران سانازما» با مجوز سازمان غذا و دارو و وزارت صمت در حال تولید است.
برپایی رویداد ملی «طراحی ویلچر برقی»
این فعال حوزه فناوری اضافه کرد: از برنامههای در حال اجرا در مرکز رشد واحد اراک، رویداد ملی «طراحی ویلچر برقی» است که با همکاری اداره کل بهزیستی استان مرکزی و حمایت مالی شرکت «آسان طب آرا» تولیدکننده تجهیزات توانبخشی ۱3 آذر 1402 روز جهانی معلولین برگزار خواهد شد.
نجفی، اهداف مرکز رشد واحد اراک را جذب و پذیرش مخاطب متقاضی ورود به این مرکز و ایجاد توسعه کسب و کارهای نوپا و دانشبنیان منطبق با نیازهای شهر اراک دانست و گفت: توسعه پذیرش طرحها و ایدهها و سعی در تجاریسازی محصولات فناوران از طریق حمایت از تحقیقات آنها ازجمله اهداف این مرکز رشد است.
به گفته مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، برگزاری استارتآپهای تخصصی به منظور کشف و جذب ایدههای نو در حوزههای فعالیت مرکز رشد تخصصی از دیگر اهداف این مرکز است.
وی در پاسخ به این پرسش که چه معیارها، مؤلفهها و فعالیتهایی باعث ارتقای رتبه مرکز رشد واحد اراک شد؟ به مجله gcorg گفت: در سطحبندی انجام شده توسط اداره کل کارآفرینی و مراکز رشد فناوری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد که بر اساس شاخصهای عملکردی بود، مرکز رشد فناوری واحد دانشگاهی اراک موفق به کسب سطح یک بین مراکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شد. مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با کسب سه عنوان سطح یک برای سه سال متوالی پرافتخارترین مرکز بین مراکز رشد واحدهای دانشگاهی است.
نجفی در ادامه گفتوگو با مجله gcorg، نواقص و کمبودها در راه تجاریسازی محصولات فناورانه محققان را برشمرد و افزود: با توجه به اینکه ایدههای فناورانه با سرمایه شخصی و حمایتهای مراکز رشد به نمونه اولیه تبدیل میشوند، تجاریسازی نمونه اولیه محصولات معضل اصلی فناوران و کارآفرینان است.
این مسئول حوزه فناوری تشریح کرد: فرایند تجاریسازی به صورت ساده حرکت از آزمایشگاه به عرصه تجاری و بازار بوده و تجاریسازی محصولات بسته به نوع محصول ممکن است سوله تجهیزات و ماشین آلات کافی داشته باشد؛ بنابراین یکی از نیازهای اولیه در تجاریسازی محصولات، وجود سرمایهگذار بوده و البته پس از تولید محصولات معضل دیگری که بسیار در استارتآپها دیده میشود، ضعف در بازاریابی محصولات است، معمولاً این قسمت هم توسط فناوران و کارآفرینان نادیده گرفته میشود که میتواند منجر به شکست پروژه شود.
با توجه به اینکه ایدههای فناورانه با سرمایه شخصی و حمایتهای مراکز رشد به نمونه اولیه تبدیل میشوند، تجاریسازی نمونه اولیه محصولات معضل اصلی فناوران و کارآفرینان است
وی درباره برنامههای پیش روی مرکز رشد واحد اراک عنوان کرد: تلاش داریم تا ایدههای فناورانه منجر به تشکیل هسته، شرکتهای فناور و دانشبنیان و استقرار آن در دانشگاه شود. در راستای هرچه بهتر برگزاری رویداد ملی طراحی ویلچر برقی همزمان با روز جهانی معلولان هم هستیم.
نجفی در پاسخ به این پرسش که آیا محصول یا محصولاتی در مرکز رشد واحد اراک به مرحله تجاریسازی و بازار رسیده است؟ تشریح کرد: بله، محصولات متنوعی در مرکز رشد واحد اراک مانند انواع کیتهای تشخیص بیماریهای انسانی و دامی، کیت تشخیص بیماری زردی نوزاد، مکملهای غذایی ایرانی، اسلامی شامل انواع سویق و قاووت با طعمها و خواص مختلف، انواع مواد شیمیایی فوق خالص، انواع محصولات آزمایشگاهی و …. به مرحله تولید رسیدهاند که با توجه به اخذ مجوزهای مورد نیاز از مراجع ذیربط، اکنون سهم خود را از بازار هدف به دست آورده و تجاریسازی شدهاند.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با بیان اینکه برای پیشرفت و موفقیت هرچه بیشتر سراهای نوآوری و مراکز رشد، نیاز به هماهنگی در این زمینه وجود دارد و این ارتباط و هماهنگی در واحد اراک به وجود آمده است، گفت: همه ملزومات اداری، امکانات و تجهیزات علمی برای استقرار هستههای فناور و کارآفرین جدید در دانشگاه فراهم شده است و با ارائه خدمات پشتیبانی و مشاورهای و حمایت مالی در راستای ساخت نمونه اولیه محصول چشمانداز خوبی با توجه به استقرار بازار فناوری و نوآوری شهید سلیمانی در مرکز شهر اراک وجود دارد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تولید کیت تعیین مقدار برداشت هورمونهای تیروئیدی انسان" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تولید کیت تعیین مقدار برداشت هورمونهای تیروئیدی انسان"، کلیک کنید.